Logo vierklank.nl

Maartensdijkse illustreert kabouterboek

Elf leuke verhaaltjes in een handig boekje.
Elf leuke verhaaltjes in een handig boekje.

De in Loosdrecht woonachtige Cor Lam heeft een voorleesboekje over Govert de duinkabouter geschreven. Voor de illustraties benaderde hij zijn oud-leerling Dera van Gorp uit Maartensdijk,

In het verleden verzon Cor Lam verhaaltjes over de belevenissen van kabouters en vertelde ze aan z'n kinderen. Na 25 jaar weten ze de meeste dingen nog. Daarom begon hij nu ook z'n kleinkinderen ervan te vertellen. Er werd voorgesteld om het nu ook eens op te schrijven. Na historische en agrarische boekjes ligt daarom nu het eerste voorleesboekje over Govert de duinkabouter in de winkel. De behulpzaamheid van Govert voor dieren met problemen zijn voor iedereen herkenbaar en een voorbeeld van willen helpen en goed willen doen. De aansprekende tekening van Dera maken het boekje compleets.

Het boekje is verkrijgbaar bij de Bruna in Loosdrecht, dorpswinkel Kastanjehoeve in Oud Maarsseveen en bij de Primera in Maartensdijk. De eerste reacties zijn enthousiast. Een leuk cadeautje en ook gemakkelijk mee te nemen naar een vakantieadres.

Winactie
Voor de lezers van De vierklank is een aantal exemplaren ter beschikking gesteld. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp Duinkabouter. De boekjes worden onder de inzenders verloot. De winnaars kunnen het boekje afhalen bij de Primera in Maartensdijk.

Meer berichten