Logo vierklank.nl

ALS patiënt viert het leven met 'Goudenregen'

Zaterdag 29 juni verscheen Goudenregen – Kroniek van een levensgenieter met ALS van Vincent Cornelissen uit Bilthoven; een autobiografie waarin positieve levenservaringen en -visie laten zien dat ondanks tegenslag het leven gevierd kan worden.

Toen Vincent Cornelissen de diagnose ALS kreeg, wilde hij zich daar niet zomaar bij neerleggen. Was er voor hem nu zomaar een onvermijdelijk vervroegd einde afgekondigd? Was er geen oplossing? In Goudenregen laat Vincent Cornelissen zien hoe de onheilstijding die hem trof, juist levenskracht in hem losmaakte. Opgeschreven vanuit de gedachte dat misschien ook anderen daar iets aan hebben.

Bijdrage ALS Lenteloop
Bij ieder hoofdstuk heeft hij een muzieksuggestie opgenomen, die de bijpassende sfeer weergeeft. Deze muziek is onder andere te beluisteren via een playlist op Spotify.

Goudenregen is onder meer verkrijgbaar bij de Bilthovense Boekhandel aan de Julianalaan. Van elk dáár gekocht exemplaar dragen de boekhandel en de uitgever van het boek samen 2 euro af aan de Rabobank ALS Lenteloop Bilthoven 2020.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>