Logo vierklank.nl
Rustmoment voor de vrijwilligers in de Hospicetuin. (foto Wim Westland)
Rustmoment voor de vrijwilligers in de Hospicetuin. (foto Wim Westland) (Foto: wimw)

Vrijwillig klussen bij het Hospice

Onlangs kreeg het Hospice Demeter hulp van zes medewerkers van een commerciële sales organisatie. Met stralend weer wiedden de bedrijfsvrijwilligers onkruid, spoten tuinmeubilair schoon en snoeiden de heggen.

'Het belang van een goed onderhouden tuin voor de patiënten van het Hospice is groot', vertelt Cindy Hagenouw van het Hospice. 'Mooie natuur brengt patiënten, die de laatste fase van hun leven doorbrengen in het Hospice, rust. De tuinvrijwilligers van Hospice Demeter doen er dus alles aan om de tuin goed te onderhouden. De tuin is groot, er is altijd werk te doen'.

Vrijwilligers zijn welkom
Het Hospice Demeter maakt graag gebruik van de inzet van (bedrijfs-)vrijwilligers. Dankzij deze hulp is kunnen extra klussen worden gedaan. Bovendien is het een waardevolle ervaring, zowel voor vrijwilligers als voor patiënten.

Maatschappelijk Betrokken
Samen voor De Bilt organiseerde de middag. Deze stichting legt contacten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en organiseert allerlei activiteiten om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen. Wie ook - samen met collega`s - actief wil zijn in de Biltse samenleving kan contact opnemen met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of tel 06 11564957. Dit geldt ook voor wie zich wil inzetten als vrijwilliger bij Hospice Demeter.        (Judith Boezewinkel)

Meer berichten