Logo vierklank.nl

Zingen en tuinieren

Zo`n 25 medewerkers van het Bureau Directieraad van het RIVM brachten op dinsdag 20 juni een bezoek aan woonzorgcentrum d`Amandelboom. Daar verzorgde een deel van hen een meezingmiddag voor en met bewoners. Het andere deel deed diverse tuinklussen.

De bewoners van d`Amandelboom werden ontvangen in hun eigen restaurant, met koffie, thee en zelfgebakken taart. Daniel Mourad van het RIVM bracht op de piano diverse liedjes van lang vervlogen tijden ten gehore. Bewoners en bedrijfsvrijwilligers werden van harte uitgenodigd om gezamenlijk mee te zingen.

Tuin
Terwijl de muziek zorgde voor mooie verbindingen tussen de bewoners en medewerkers van het RIVM, werd door andere RIVM`ers hard gewerkt in de tuin. Vrijwilligers wiedden onkruid, maaiden gras en spoten tuinmeubilair schoon. Na een intensieve en mooie middag was er een afsluitend etentje in sociaal restaurant Bij De Tijd voor het Bureau Directieraad van het RIVM.

RIVM
'RIVM is een maatschappelijk betrokken organisatie en wil graag middenin de samenleving staan. Als founder is zij al een aantal jaren verbonden aan Samen voor De Bilt. 'Het was bijzonder om samen met collega's te gaan voor een personeelsuitje waarbij je, ook al is het maar kort, echt iets kunt meemaken met de bewoners van d'Amandelboom', aldus Lisa Schipper van het RIVM. (Judith Boezewinkel).

Meer berichten