Een koffieochtend in flat 'De Evenaar' aan de Kometenlaan in Bilthoven.
Een koffieochtend in flat 'De Evenaar' aan de Kometenlaan in Bilthoven.

Gezellige koffieochtend in 'De Evenaar'

Algemeen

Op zaterdag 29 juni werd weer een koffieochtend georganiseerd in flat 'De Evenaar' aan de Kometenlaan in Bilthoven. Het was de 5e keer in de afgelopen 3 jaar.

Er waren vooraf versierde postertjes opgehangen in de flat waar (zelfs in het Arabisch) op te lezen was dat iedereen welkom was en gevraagd werd om stoeltjes, tafeltjes, maar ook hapjes en drankjes mee te nemen. De organiserende dames Mulki , Bea en Anastasia, hebben (met hulp van lieve flatgenoten) alle bewoners getrakteerd op een mooi versierde hal met slingers en ballonnen, ook de entree buiten onder de luifel werd uitbundig versierd.

Tijdens de koffie ochtend kon iedereen allerlei heerlijke zelfgebakken hapjes proeven zoals Sri Lankaanse visballetjes, gegarneerde cake, verschillende zoete koekjes, snoepgoed en er was koffie, thee, Syrische koffie, sapjes en water. Mulki heeft bij verschillende kinderen een mooie henna tattoo op de arm geverfd.

De burendag was weer druk bezocht: mensen kwamen om even kennis te maken of om weer bij te kletsen. En ze zijn het er allemaal over eens: de groene flat is de gezelligste van de buurt. De koffiemomenten werden ondersteund met koffiekannen van WVT en hoge tafels van cafetaria De Rooi. (Ans Lebens)