Logo vierklank.nl
Jannie van Rossum, Laura van Dordt en Natasja Jonkhart zien uit naar een gezellige zomermarkt
Jannie van Rossum, Laura van Dordt en Natasja Jonkhart zien uit naar een gezellige zomermarkt

Zomermarkt in Maartensdijk

door Walter Eijndhoven

Vrijdag 21 juni vindt de eerste Zomermarkt plaats op het Maertensplein in Maartensdijk. Alle ondernemers aan het Maertensplein zijn van de partij en pakken extra uit voor hun bezoekers.

Het idee een zomermarkt te organiseren, komt van Jannie van Rossum, van de DA drogist in Maartensdijk. 'Het leek mij erg leuk om, vlak voor de zomervakantie, nog iets te organiseren voor alle ondernemers in Maartensdijk en hun klanten', vertelt zij. 'Het idee van een zomermarkt sloeg aan bij de winkeliers. Vrijdag 21 juni, tussen 17.00 uur en 21.00 uur zijn alle winkels open, staan er stands en is er van alles te doen op het plein'.

Betty Koudenburg en haar toetsenist John Hogenkamp, beide hebben in Maartensdijk gewoond, is er met live-muziek, kramen met tassen, boeken, sieraden, aparte horloges, speelgoed, aloë vera- en honingproducten, over voeding en beweging. En natuurlijk is ook aan de kids gedacht: schminken, pijltjes gooien, een springkussen en haren laten vlechten. Jannie: 'Vanuit onze eigen winkel kunnen klanten een huidanalyse ondergaan en krijgen zij advies over make-up'.

Er is ook gelegenheid om een hapje te eten en te drinken. De zomermarkt vindt plaats op vrijdag 21 juni van 17.00-21.00 uur, op het Maertensplein in Maartensdijjk.

Meer berichten