Logo vierklank.nl
Enthousiasme tijdens de Kick Off van het project.
Enthousiasme tijdens de Kick Off van het project. (Foto: MLADEN PIKULIC)

Netwerkmeeting We 8 Match

Donderdag 20 juni vindt een netwerkmeeting plaats van het project We ∞ Match, dat statushouders en bijstandsgerechtigden uit De Bilt coacht. De deelnemende vrouwen komen deze dag graag met andere inwoners van De Bilt in contact en willen zichzelf en hun talent laten zien.

De meeting vindt plaats in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis in De Bilt en duurt van 16.00-18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen en kennis te maken met deze powervrouwen uit de gemeente.

We ∞ Match K!X Works
Het project We ∞ Match coacht statushouders en bijstandsgerechtigden uit gemeente De Bilt om hun toekomst in De Bilt vorm te geven en jobready te worden. Hierbij zijn buddy's, inwoners uit de gemeente, ingezet die zijn gekoppeld aan de deelnemers. Samen worden nieuwe stappen gezet op weg naar een nieuwe toekomst in De Bilt.

De derde editie van We ∞ Match is van start gegaan met een speciaal traject voor vrouwen, in samenwerking met Movisie: We Match K!X Works. De afgelopen weken zijn de vrouwen aan de slag gegaan met hun talenten, hun ambitie en hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ze zijn er klaar voor om zichzelf te laten zien aan de buitenwereld.

Nieuwe buddy's die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen aan het project zijn welkom. Aanmelden om de netwerkmeeting bij te kunnen wonen: Willeke Colenbrander: willeke@kunstenhuis.nl / 06 11168409.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>