Logo vierklank.nl
Ben Verwiel (voorzitter Vrienden van het Van Boetzelaerspark) licht nader toe. [foto Henk van de Bunt]
Ben Verwiel (voorzitter Vrienden van het Van Boetzelaerspark) licht nader toe. [foto Henk van de Bunt]

Informatiebijeenkomst goed bezocht

Woensdag 12 juni konden belangstellenden kennisnemen van de plannen, die de Vrienden Van het van Boetzelaerspark in samenspraak met de gemeente De Bilt hebben opgesteld voor de herinrichting van het entreegebied van het park.

Enkele tientallen mensen bezochten de informatiestand, die bij de ingang was opgesteld. Met name bewoners uit De Bilt, die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel waren geïnteresseerd kennis te nemen van de plannen.

Waardering
Naast een bredere, voor rolstoelen en scootmobiels toegankelijke ingang, maken het cirkelplantsoen en de replica van de Moerkoertvaas, deel uit van het plan. Wethouder Anne Brommersma, ook aanwezig, kon vaststellen dat er alom belangstelling en waardering was voor het omvangrijke herstelproject. Het werven van fondsen kan nu in gang gezet worden. Wanneer de financiën rondkomen, hopen de Vrienden dat het project in het voorjaar van 2020 afgerond kan worden.

HvdB

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>