Logo vierklank.nl
Voordaan is één van de zes ploegen die gaan strijden om het landskampioenschap boven de 35 jaar.
Voordaan is één van de zes ploegen die gaan strijden om het landskampioenschap boven de 35 jaar.

Voordaan Veteranen naar Landskampioenschap

Voor het derde opeenvolgende jaar hebben de Veteranen van hockeyclub Voordaan zich geplaatst voor het landskampioenschap. Na een solide 4-2 overwinning op Amsterdam is het team tweede geworden in de Hoofdklasse Veteranen in het district Noord/Zuid Holland Midden Nederland.

Voordaan werd eerder in 2007 en 2008 landskampioen en zelfs in 2010 Europees kampioen maar greep de laatste jaren steeds net naast de hoofdprijs. Aanvoerder Michiel van IJzendoorn: 'Ons team is de laatste jaren behoorlijk verjongd en heeft nu 7 spelers die ooit met Heren 1 naar de Hoofdklasse zijn gepromoveerd. De jonkies hebben o.a. door mijn blessure na de winterstop het goed opgepakt en we zijn terecht tweede geworden'. Van IJzendoorn die persoonlijk met enkele fraaie slidings ex-international Floris Evers van Amsterdam afstopte, neemt na dit seizoen afscheid en gaat naar de 50 plus Veteranen.

De tegenstanders op het landskampioenschap op 23 juni op Tilburg zijn Oranje Rood, Tilburg, Nijmegen, Quick Stick en Klein Zwitserland.      (Erik Versnel)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>