Logo vierklank.nl

11e Helios Open Tennistoernooi

Op zaterdag 15 juni start het Open Tennistoernooi van TV Helios op de 4 banen van het tennispark aan de Kees Boekelaan in Bilthoven. Het toernooi telt maar liefst 155 deelnemers verdeeld over de speelsterktes 4-5-6-7-8. De finaledag is zondag 23 juni. Het toernooi is een bijzondere gebeurtenis in het jubileumjaar van de 50-jarige club.

Hopelijk werkt het weer mee en kan genoten worden van leuk tennis met spelers van Helios zelf naast veel deelnemers van andere verenigingen. De organisatie heeft gelukkig de tennishal van het er tegenover gelegen Sportcentrum achter de hand mocht er een buitje regen vallen, maar gehoopt wordt dat daar geen gebruik van gemaakt hoeft te worden

Jeugd
Voorafgaand aan dit toernooi wordt op vrijdag 14 juni tussen 16.00 en 20.00 uur bij Helios nog een KNLTB Kring De Bilt Toernooi gehouden voor jeugdspelers van plaatselijke verenigingen. Dit toernooi wordt voor de 1e keer georganiseerd; mogelijk is het een voorloper voor een Biltse Tennisweek, maar dan voor jeugdspelers, of misschien wel de eerste Open Biltse Jeugdkampioenschappen.

Meer berichten