SVM is uitgeschakeld, kan terugkijken op een goed seizoen en gaat genieten van een welverdiende vakantie. (foto Nanne de Vries)

SVM niet bij de les tegen SVP

Wat een mooie afsluiting van dit seizoen had moeten worden voor SVM lukte gewoon niet. In deze eerste van een mogelijke serie wedstrijden om promotie naar de 3e klasse gaf SVP uit Veenendaal SVM een lesje in doeltreffendheid en strafte fouten in de verdediging genadeloos af.

Tot verbazing van de weer vele trouwe supporters stond SVM al na 7 minuten op een 0-2 achterstand. Na ruim 1 minuut spelen scoorde SVP met een hard afstandsschot de 0-1 en even later verdween de bal na slecht wegwerken van de verdediging alweer in het net. SVM probeerde het wel maar kwam niet verder dan wat plaagstootjes.

In tegenstelling tot de laatste competitiewedstrijd miste SVM agressie, teamspirit en geloof in eigen kunnen. Toen het halverwege de eerste helft ook nog 0-3 werd verdween dat geloof als sneeuw voor de zon. SVM probeerde het wel, maar had ook geen geluk. Toch kwam vlak voor de rust SVM terug op 1-3 door Lorenzo van Zijl.

Een ongewijzigd SVM begon in de tweede helft met nieuw elan aan een inhaalrace. Mike de Kok en Roy Wijman kregen kansen maar verzilverden deze niet. SVP deed dat wel bouwde de voorsprong uit naar 1-4. Een strafschop werd zelfs door de gastheren niet benut. Mike de Kok scoorde nog wel een tweede treffer, maar toen stond het al 2-5.