Logo vierklank.nl
Fotograaf Arianne druk bezig met de fotoshoot. (foto: Hans Lebbe)
Fotograaf Arianne druk bezig met de fotoshoot. (foto: Hans Lebbe)

Droomdag voor Bilthovense

Stichting dreams4you.nl realiseert de laatste droom voor volwassenen met een levensbedreigende ziekte. Afgelopen vrijdag is Diana Ramkema-Meershoek verrast met een dag vol bijzondere ervaringen voor haar veertigste verjaardag.

Diana heeft een vergevorderd stadium van de ziekte van Huntington; voor velen een onbekende ziekte. Ziekten als Parkinson, ALS en Alzheimer kennen we wel. Huntington is een combinatie van de symptomen van deze drie ziekten. Tot op de dag van vandaag is Huntington nog niet te genezen. Ondertussen wordt er heel hard gewerkt om deze ziekte tegen te gaan. Het Campagneteam Huntington is een van de vele organisaties die bezig zijn om fondsen te werven voor het onderzoek naar deze ziekte. Dit wordt onder andere gerealiseerd door de landelijke campagne 'doodgezwegen.nl'.

Droomdag
Het benodigde geld voor Diana's Droomdag werd bij elkaar gebracht door kennissen, vrienden en familie. Rond het middaguur verzamelden de vriendinnen van Diana zich bij haar thuis voor een lunch. Inmiddels waren de nagelstyliste, de visagiste en de kapster aanwezig, die Diana voorbereidden op haar Droomdag. Helemaal in het nieuw gestoken werd zij naar de gereedstaande limousine gebracht en onderweg verrast met champagne en muziek. Met de limousine is zij samen met haar vriendinnen naar het Slot Zeist gereden, waar Diana een professionele foto-shoot stond te wachten. Als verrassing was haar man Patrick Ramkema met een snelle sportauto naar Zeist getogen om ook met Diana op de foto te gaan. Aansluitend werd er nog geborreld in Brasserie Slot Zeist.

Mooie afsluiting
Aan het einde van de middag gingen zij met een prachtige ervaring richting Bilthoven, waar de dag werd afgesloten in Eetcafé Van Miltenburg, de plek waar tot haar verrassing de volgende dag haar verjaardag zou worden gevierd met familie en vrienden. Op deze avond ging Diana's grootste droom in vervulling, een reis naar Curaçao, waar ze onder andere zal gaan zwemmen tussen de dolfijnen.

Meer berichten