Piet Visser is met zijn fluitjes-verzameling te zien in Verzamelkoorts! (foto Persdesk.nl)
Piet Visser is met zijn fluitjes-verzameling te zien in Verzamelkoorts! (foto Persdesk.nl)

Piet Visser heeft fluitjes

Algemeen Algemeen

Piet Visser uit Bilthoven is met zijn verzameling fluitjes te zien in het programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Piet over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 6 mei is hij te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Piet Visser (73) uit Bilthoven vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 6 mei zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: 'Het is ooit begonnen met een enkel fluitje. Inmiddels heb ik er bijna 4.000. Het zijn speelgoedfluitjes, scheidsrechterfluitjes, eierdopjes met fluiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het in huis'.

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 6 mei is het de beurt aan Piet Visser uit Bilthoven en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Verzamelkoorts! is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

!