Paaseitjes zoeken bij dierenweide Maartensdijk

Algemeen

Zaterdagmorgen 20 april zal het weer een gezellige boel zijn bij de dierenweide in Maartensdijk. De paashaas heeft dan rondom de weide vele paaseitjes verstopt. De paaseitjes kunnen van 10.30 uur tot 12.00 uur door alle kinderen tot 10 jaar gezocht worden. Tussen de paaseitjes zal de paashaas ook een speciaal ei verstoppen; het gouden paasei. Voor het kind dat het gouden paasei vindt ligt er een leuk prijsje klaar.

De dierenweide is open zodat de bezoekers de vele jonge dieren die dit voorjaar zijn geboren van dichtbij kunnen bekijken. In verband met het dierenwelzijn zijn er geen paaseieren verstopt in de weide waar de dieren verblijven. Deelname is gratis.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door de Middenstandsvereniging Maartensdijk in samenwerking met het bestuur en vrijwilligers van Stichting Dierenweide Maartensdijk. De Maartensdijkse dierenweide ligt aan het Gerard de Witpad achter de St. Maartenskerk aan de Nachtegaallaan in Maartensdijk. Meer informatie over de dierenweide: zie Facebookpagina van Dierenweide Maartensdij