} Logo vierklank.nl
TOSSers vieren het 50-jarig bestaan.
TOSSers vieren het 50-jarig bestaan.
Sport

50-jarig jubileum TV TOSS

Op zaterdag 13 april hebben de leden van TV TOSS het 50-jarig jubileum van hun vereniging gevierd. 's Middags was er voor de leden een autopuzzelrit georganiseerd. Vervolgens werd er na een heerlijke maaltijd onder het genot van een drankje en onder begeleiding van de muziek van dj Cropy tot in de late uurtjes gedanst en gefeest.

TV TOSS (Tennis Our Special Sport) is in 1969 opgericht door een groepje enthousiaste tennissers, dat regelmatig met elkaar tenniste op de huidige WVT banen. Na vervolgens een aantal jaren onafhankelijk van elkaar met tennisvereniging Helios banen te hebben gehuurd op tennispark Brandenburg verkreeg TV TOSS op 28 december 1990 het erfpacht en opstalrecht van het tennispark Brandenburg. In 1999 zijn er 4 lichtmasten op het tennispark geplaatst en in 2013 zijn de gravelbanen vervangen door 'all weather' banen, waardoor er gedurende het gehele jaar getennist kan worden.

Recreatief
Vanaf haar oprichting in 1969 wordt de club gekenmerkt door het hebben van uitsluitend recreatieve leden. TV TOSS is dan ook niet aangesloten bij de KNLTB en kent geen jeugdafdeling. Daardoor is het altijd een betrekkelijk kleine vereniging gebleven en heerst er een grote saamhorigheid. Wanneer je het leuk vindt om een keer nader kennis te maken en mee te tossen dan kan dit op de maandagavond, woensdagochtend, donderdagavond of zondagochtend. (Henk van der Ploeg)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>