Logo vierklank.nl
Veel belangstelling aan het Maertensplein in Maartensdijk.
Veel belangstelling aan het Maertensplein in Maartensdijk.
Zakelijk

Trend Event Nagel Fashion goed bezocht

door Marijke Drieenhuizen

Vorige week kwamen veel geïnteresseerden naar het Trend Event van Nagel Fashion op het Maertensplein in Maartensdijk. Niet meer alleen een modeshow maar een inloop met tweemaal een korte modepresentatie.

Het was druk. Naast mode werd, desgewenst, de gekozen outfit compleet gemaakt met deskundig make-up advies door DA Drogisterij Van Rossum en konden er bijpassende sieraden worden aangeschaft bij de stand van Victoria sieraden.

Nieuw
Inspelen op de behoefte, dat is waar eigenaresse Gerjanne Nagel continu mee bezig is. Een goede collectie aanbieden voor vrouwen van alle leeftijden. En altijd weer op zoek naar nieuwe merken die iets nieuws te bieden hebben. Dit voorjaar gaat het om de nieuwe merken Smashed Lemon met jurkjes en vestjes voor een complete outfit en Soya Concept dat zich richt op de wat jongere vrouwen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Felle kleuren
'Algemeen kan gezegd worden', vertelt Gerjanne Nagel, 'dat alle merken bezig zijn met het vernieuwen c.q. verjongen van de collectie. Merken als Setter en Gerry Weber richten zich niet langer alleen op de vrouwen van 40+. Zij gaan voor mode die door iedereen te dragen is. Leeftijd speelt steeds minder een rol'.

De kleuren dit voorjaar zijn rood, geel, appeltjesgroen en oranje, maar ook pastelkleuren en mintgroen worden veel gezien. Nieuw zijn de vele midi en maxi jurken met ruches. Door het mooie weer in februari zit de loop naar Nagel Fashion er al goed in. Gerjanne: 'We merken dat gelijk. Zon en hogere temperaturen en vrouwen krijgen weer zin in nieuwe kleding'. Behalve mode voor de vrouw is er ook een ruime keuze aan babykleding tot en met maat 86. 'Leuk voor cadeautjes en een mooie aanvulling voor ons assortiment', aldus Gerjanne Nagel, die zichtbaar geniet van het Trend Event en voor alle bezoekers aandacht heeft. Alle bezoekers kregen een goodiebag met daarin monsters van DA Drogisterij Van Rossum en een kortingsbon van Nagel Fashion.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>