Logo vierklank.nl
Wie bijvoorbeeld boeken heeft voor de verkoop kan zich aanmelden en geld verdienen voor een vereniging of goed doel.
Wie bijvoorbeeld boeken heeft voor de verkoop kan zich aanmelden en geld verdienen voor een vereniging of goed doel.
Algemeen

Ding- en Doemarkt in Maartensdijk

door Walter Eijndhoven

Stichting Vierstee 2.0 in Maartensdijk opent zaterdag 18 mei haar deuren voor weer een nieuw evenement, namelijk de Ding- en Doemarkt. Een gezamenlijke Rommel-, Curiosa- en Activiteitenmarkt, waarbij iedereen van harte welkom is.

'Het gaat vlot met de inschrijvingen', vertelt Edwin Plug, voorzitter van stichting Vierstee 2.0. 'Zo goed zelfs dat wij nog slechts tien tot vijftien plaatsen voor een tafel of een kraam over hebben. En dat een kleine twee maanden voor de start van onze nieuwe markt'.

Promoten
Op deze dag kan iedere vereniging of particulier één of meerdere kramen of tafels huren om producten (ook tweedehands) aan te bieden en de activiteiten van 'hun' club te promoten. 'Wij hebben maar één voorwaarde. De opbrengst komt ten goede aan de eigen vereniging of een vooraf gemeld goed doel', legt medebestuurslid Henny van der Heijden uit. 'Commerciële activiteiten staan wij dus niet toe'. De organisatie van de Ding- en Doemarkt roept iedereen op een tafel of een kraam te huren. Plug: 'Heeft u boeken, kleding, speelgoed, electronica, planten, geurtjes, witgoed, bijzondere huisvlijt of andere zaken voor de verkoop? Meld u dan aan en verdien geld voor uw vereniging of goede doel'.

Activiteitenmarkt
Naast de rommel- en curiosamarkt organiseert Vierstee 2.0 een activiteitenmarkt. 'In het midden van de zaal staat een groot podium. Iedereen mag hiervan gebruik maken', legt Plug uit. 'Als je iets te vertellen hebt, moppen wilt tappen, een liedje wil zingen, spring op het podium en doe je ding. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat het weer een gezellige dag wordt. Voor iedereen.'

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.vierstee.nl, mailen naar info@vierstee.nl of bellen: 06 52 00 56 85 t.n.v. Edwin Plug

Meer berichten