Logo vierklank.nl
Kampioensvreugde bij de C2 meiden van Irene.
Kampioensvreugde bij de C2 meiden van Irene.

Irene meisjes C2 kampioen

De opdracht was heel helder. Vier sets winnen en geen enkele set verliezen, als dat gebeurde en Irene met 4-0 zou winnen betekende dat de titel voor Irene MC2.

Vol overtuiging begon Irene aan de wedstrijd en met overtuigend spel pakte de ploeg de eerste twee sets. De derde set leek de wedstrijd te kantelen. Tegenstander Unicornus nam snel een voorsprong en het lukte Irene niet om het gat te dichten. De spanning was om te snijden en het Irene publiek zat met samengeknepen billen op de tribune. De coaches Tess en Nadine deden er alles aan om de terug te komen in de set, de eerste time out hielp nog niet, maar na de tweede time out kwam Irene weer op stoom en door een paar goede servicebeurten pakten de Bilthovense meiden alsnog de derde set.

De vierde set was daarna een formaliteit waarna de speelsters medailles kregen, de trainsters op de schouders gingen en de kinderchampagne ontkurkt kon worden. Een prachtige prestatie van een team dat dit seizoen een enorme vooruitgang heeft geboekt.     (Erna van Doorn)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>