} Logo vierklank.nl
Stichtsche Rugby team plaatst succesvolle aanval.
Stichtsche Rugby team plaatst succesvolle aanval.
Sport

SRFC rugby dubbelslag in Naarden

De Stichtsche Rugby teams zijn in goede vorm. Op 30 maart speelden de U8 en U10 teams van de Stichtsche Rugby Football Club hun wedstrijden thuis op eigen veld en de velden van De Werkplaats. Beide SRFC teams hadden plezier in het spel en wisten met vele mooie rugby aanvallen voldoende punten te maken om 4 van de 7 wedstrijden te winnen.

Afgelopen weekend speelden de teams in Naarden. De Scrumboks uit Tiel en Nieuwegein en de thuisspelers van Rugby Club 't Gooi stonden als tegenstanders op het veld. Van meet af aan was het duidelijk dat het U8 en het U10 team in topvorm verkeerden. Met snelle aanvallen en goed tags pakken bij de tegenstander wist het jongste team van SRFC drie uit drie wedstrijden winnend af te sluiten.

Wolven
De Wolven van het U10 team begonnen met een mokerslag op de thuisclub 't Gooi. Met veel snelle aanvallen en een sterke verdediging waren de Wolven met 11 tries tegen 5 de verdiende winnaar. Ook de Scrumboks uit Tiel en Nieuwegein werden overrompeld door het snelle spel en de goede tackels van Stichtsche. De laatste partij tegen het eerste team van 't Gooi eindigde in een ware derby waarbij het lang gelijk op ging. De snelheid van de Stichtsche aanvallers en veel goede passes, het overgooien van de ovale rugby bal, maakten uiteindelijk het verschil. Met vier winnende partijen was SRFC in de U10 klasse de absolute winnaar. Een dubbelslag voor de teams van Stichtsche, de Squeeze yell bleef nog lang hoorbaar in Naarden.         (Toine van der Poel)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>