Logo vierklank.nl
Tennisvereniging Tautenburg contracteert Tennisschool
Tennisvereniging Tautenburg contracteert Tennisschool
Sport

Tennisvereniging Tautenburg contracteert Tennisschool

door Kees Diepeveen

Op maandagavond 1 april hebben TV Tautenburg uit Maartensdijk en Tennisschool Tom van Lijf uit Utrecht een samenwerkingsovereenkomst voor een jaar getekend. De tennisschool verzorgt vanaf 1 april alle tennislessen bij Tautenburg.

Voorzitter Sander Maatman is in zijn nopjes met deze tennisschool. Na het vertrek van tennistrainer Paul de Bruin, die 17 jaar aan Tautenburg verbonden was, lag de focus van de vereniging direct op deze tennisschool. Via contacten met andere tennisverenigingen maar ook via de eigen leden kwamen er positieve geluiden binnen bij het bestuur over deze school.

Betrokkenheid
Sander Maatman: 'Wij zijn een dorpsvereniging en daar zijn we trots op. Daar past een tennisleraar, bij die wil opbouwen en investeren in de vereniging en die betrokken is. Als kleine club vinden we dat erg belangrijk. Daarom hadden wij ook al direct een voorkeur uitgesproken voor een niet al te grote tennisschool. Wij denken dat tennisschool Tom van Lijf hierop kan inspelen. Gelukkig konden we elkaar vinden en gaat de tennisschool hier aan de slag'. Tennisleraar Julian Verwegen gaat namens de tennisschool de lessen verzorgen. Hij heeft drie jaar ervaring en gaat met veel plezier als tennisleraar bij Tautenburg aan de slag, niet alleen met de volwassen spelers maar vooral ook met de jeugd om er voor te zorgen dat de jeugd tennissen (weer) leuk gaat vinden en de vereniging weer gaat groeien. Nadere informatie zie website www.tautenburg.nl.

V.l.n.r. Sander Maatman, Tom van Lijf en tennistrainer Julian Verwegen zijn tevreden na het tekenen van het contract .

Meer berichten