Logo vierklank.nl
Vol aandacht wordt de vuile vaat afgewassen.
Vol aandacht wordt de vuile vaat afgewassen.
Jeugd

Peuterspeelzaal weer geopend op de Bosbergschool

Vanaf begin 2019 kunnen peuters van 2 tot 4 jaar weer terecht op de Bosbergschool in de Peuterspeelzaal: 'Het Kabouterbos'.

'Juf Miranda uit Loosdrecht heeft veel passie en ervaring in het begeleiden van kleine kinderen. Zij doet al vroeg boodschappen om te zorgen dat de kinderen een verse lunch krijgen die door de school wordt verzorgd. Onze dochter Eva, die vanaf het begin is gestart bij de peuters, gaat met veel plezier de klas in en ontwikkelt zich nu heel snel. Dankzij het stimuleren van de creativiteit en de gymlessen die juf Miranda geeft', aldus één van de ouders van een peuter.

Zij vervolgt: 'De klas zit naast die van groep 1 en 2 en speelt regelmatig gezamenlijk buiten. Het mooie hiervan is dat de overgang straks naar groep 1 heel natuurlijk verloopt. Daarnaast volgt de Peuterspeelzaal de thema's van groep 1 en 2. Afgelopen week was het thema 'de natuur' en deed hierin volop mee met het maken van knutselbloemen en tekeningen. Afgelopen week hebben de peuters koekjes gebakken, die ook nog eens uitstekend smaakten'.

Weilanden
De Bosbergschool ligt op een schitterende locatie tussen weilanden en bos. Op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 14.00 uur is de Peuterspeelzaal geopend, er wordt nog gekeken naar de mogelijkheid voor een derde dag.

Meer berichten