} Logo vierklank.nl
Algemeen

Doelen Rabobank ALS Lenteloop 2019 bekend

Over zo'n drie maanden vindt alweer de vierde editie van de Rabobank ALS Lenteloop in deze gemeente plaats. Op 10 juni - Tweede Pinksterdag -  wordt het grote parkeerterrein 'de Driehoek' naast het NS-Station omgebouwd tot de nieuwe feestlocatie met start en finish op het naastgelegen fietspad. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers ervoor kiezen 5 km of 10 km hard te lopen of 5 km wandelen. Voor de jonge sportievelingen is er de 2,5 km Kidsrun. Om deelname voor iedereen mogelijk te maken is er ook de 500 m ALS Special parcours wat wandelend of met de rolstoel afgelegd kan worden. Een mooi nieuw loop- en muziekprogramma maakt inschrijven zeer de moeite waard. www.alslenteloop.nl. Het leven wordt gevierd maar ook wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Het ALS Lenteloop bestuur heeft haar doelen voor 2019 vastgesteld: project TRICALS voor versnelling van de speurtocht naar oorzaak en therapie en het Mauritshuys in De Bilt voor verbeterde zorg. 'TRICALS is de opvolger van Project Tryme, waaraan eerder jaren gedoneerd is. Het Mauritshuys van Hospice/Demeter in de Bilt is een nieuw project waarmee we heel concreet iets aan verbeterde zorg, de zogenaamde respijt-zorg, voor ALS patiënten en hun naasten kunnen doen. We zijn blij dat we met de ALS Lenteloop hieraan kunnen bijdragen!', aldus Mirande Waterlaat, voorzitter van het Rabobank ALS Lenteloop bestuur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>