Logo vierklank.nl
Algemeen

Koffie voor de Voedselbank

door Henk van de Bunt

Dankzij een mooie actie van de Lions Club Bilthoven 2000 heeft de Voedselbank De Bilt weer veel koffie gekregen om de afnemers weer geruime tijd van koffie te voorzien. In vier supermarkten en bij de Voedselbank stonden verzameldozen, waarin Douwe Egberts punten gedoneerd konden worden.

In totaal zijn er 237.000 punten verzameld. Deze zijn ingewisseld voor 490 pakken koffie. Namens (de afnemers van) de Voedselbank heel hartelijk dank aan de spaarders, gulle gevers en natuurlijk de Lions Club en de supermarkten.

Oud geld
Synchroon met de actie DE waardepunten voor koffie voor de Voedselbank in De Bilt is er ook vreemd en oud geld ingezameld voor de Stichting Fight for Sight. Deze stichting doneert geld aan oogklinieken in derdewereldlanden om staaroperaties uit te voeren. Voor elke 10 euro, die is opgehaald verhoogt Wilde Ganzen dit bedrag met 50% tot 15 euro. De Voedselbank is erg blij met de opbrengst van 14 kilo muntgeld en een grote hoeveelheid papier geld. Dit betekent dat met deze actie in deze gemeente een fantastische opbrengst is behaald waarbij de stichting inclusief de bijdrage van de Wilde Ganzen meer dan 50 oogoperaties kan laten uitvoeren. Een prachtig resultaat waarvoor de leden van de Lions Club alle gevers hartelijk bedanken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>