Logo vierklank.nl

Nieuwe ideeën voor oude stallen en schuren

Een toenemend aantal boeren stopt met hun agrarische activiteiten. Wat gebeurt er vervolgens met de stallen en de schuren op het boerenerf? Tijdens de bijeenkomst 'Van VAB naar FABulous' op 28 maart a.s. kan inspiratie worden opgedaan. Zowel mensen met vrijkomende agrarische bebouwing (VAB) die hier een FABuleuze nieuwe bestemming voor zoeken, als mensen die juist een geweldig een idee hebben en hiervoor een locatie zoeken, zijn welkom op deze avond.

Op donderdag 28 maart organiseren verschillende partijen om 20.00 uur een inspiratiecafé op Boerderij Fortzicht Voordorpsedijk 35 in Groenekan. Tijdens de bijeenkomst wordt er uitleg gegeven over de regelgeving rondom Vrijkomende Agrarische Bebouwing, maar is er vooral ruimte voor inspiratie en uitwisseling.

Aanmelden kan via secretariaat@o-gen.nl. Aanmelden voor de pitches en de mini-marktplaats kan bij LEADER-coördinator Maike van der Maat via maike@consultopmaat.nl. Meer info. over de gebiedsorganisaties is te vinden op www.o-gen.nl en www.utrecht-west.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>