Logo vierklank.nl
Solisten Tim, Naomi en Emmy speelden en zongen prachtige muziek, waaronder Beethoven, Händel en een mooie jazzsong van Ella Fitzgerald
Solisten Tim, Naomi en Emmy speelden en zongen prachtige muziek, waaronder Beethoven, Händel en een mooie jazzsong van Ella Fitzgerald
Muziek

Leerlingen Keen school treden op voor ouderen

Op dinsdag 17 februari genoten bewoners van de Koperwiek van een koffieconcert, gegeven door leerlingen van de Keen School uit Bilthoven.

De optredens werden verzorgd door de Keen Vocal Group, bestaande uit 10 leerlingen, met als solisten Tim (piano/zang), Naomi (viool/zang), Céline (viool/zang) en Emmy (viool). Muziekdocent en zangeres Meike van de Linde begeleidde de groep aan de piano.

Op de Keenschool is muziek voor veel leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijks leven. Er wordt veel gezongen en muziek gemaakt. Tijdens het optreden werden de bewoners van de Koperwiek van harte uitgenodigd om mee te zingen met enkele nummers.

Match
De afspraak tussen De Koperwiek en De Keen School werd gemaakt tijdens de beursvloer van Gemeente De Bilt van november jl. Bij deze beursvloer handelden bedrijven en maatschappelijke organisaties in materialen, middelen en kennis & kunde. Zonder inzet van geld als ruilmiddel. De beursvloer leverde 82 matches op met een maatschappelijke waarde van 189.365 euro. Eén van de matches was dus de afspraak dat leerlingen van de Keenschool ouderen trakteren op prachtige muziek.           (Judith Boezewinkel)

Meer berichten