Logo vierklank.nl
Van de deelnemers aan de eerdere edities vond 80% een baan of begon aan een studie.
Van de deelnemers aan de eerdere edities vond 80% een baan of begon aan een studie.
Algemeen

Buddy's gezocht

In maart 2019 start voor de derde keer het project We ∞ Match bij het KunstenHuis. We ∞ Match 3 is een programma, dat statushouders en werkzoekenden uit de bijstand traint en coacht in het proces van participatie en het vinden van (vrijwilligers-)werk. Voor dit project zijn buddy's die de deelnemers kunnen begeleiden hard nodig!

Een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij is belangrijk, maar door verschillende factoren is dit niet altijd even vanzelfsprekend voor statushouders en bijstandsgerechtigden. Door middel van interactieve trainingen, begeleiding door een buddy én een loopbaantraject ontdekken en ontwikkelen deelnemers hun talenten. Het opbouwen van zelfvertrouwen en het inzetten van een goed sociaal netwerk zijn belangrijke speerpunten in het programma.

Vrouwen
Om We ∞ Match 3 tot een succes te maken, worden buddy's gezocht. Wil jij je actief inzetten voor nieuwkomers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in je eigen gemeente? Heb je een paar uur per week tijd en lijkt het je leuk om die, gedurende een half jaar, te besteden aan dit project. Meld je dan aan bij Willeke Colenbrander: willeke@kunstenhuis.nl / 06 11168409. We ∞ Match 3 start in maart een nieuw traject speciaal voor vrouwen: We ∞ Match K!X works. Later in het jaar starten er ook gemengde groepen, voor mannen en vrouwen.

De data voor informatiebijeenkomsten zijn dinsdag 5 maart 10.00 uur, locatie Het Lichtruim (Planetenplein 2, Bilthoven) en donderdag 7 maart 19.00 uur eveneens in Het Lichtruim. Aanmelden hiervoor kan via wematchdebilt@gmail.com (voor een aparte afspraak) met Willy Marks (tel. 06 80165980).

Meer berichten