Logo vierklank.nl
Economie

Leer meer doen met minder

Bij budgetkring start het 'Lift je leven' programma waarbij je meer grip krijgt op je geld en ondertussen ook iets leert over duurzaamheid en gezondheid

Zeker 1000 Nederlanders ontdekten de actieve en positieve aanpak van 'Lift' en ook in De Bilt draaiden meerdere kringen met succes. Eind januari sloten de zevende en de achtste groep hun programma af. Er is dus weer ruimte voor nieuwe deelnemers!

Voormalig wethouder Ebbe Rost van Tonningen nam deel aan budgetkring 7, die bij Mens De Bilt samenkwam. Aan eerdere kringen reikte hij het certificaat uit, nu ging hij zelf aan de bak. En met succes. 'Wij kregen beter inzicht hoe wij ons eigen budget kunnen bijsturen en vonden ook de uitwisseling met elkaar over energiebesparing, consuminderen en nieuwe economie heel waardevol. We zijn pioniers op weg naar een nieuwe levensstijl,' vertelt hij enthousiast tijdens de laatste bijeenkomst van zijn groep.

Budgetkringlied
Budgetkring 8 kwam vanaf oktober 2018 bijna elke donderdagochtend bij elkaar bij WVT. Ook deze groep ging aan de slag met het bijhouden van inkomsten en vooral ook uitgaven. 'Ik weet nu waar ik aan toe ben, dat geeft rust,' zegt een deelneemster die recent alleen kwam te staan. 'Voor mij was de wekelijkse bijeenkomst een goede stok achter de deur om door te gaan met opruimen,' laat een ander weten. Als dank voor de gastvrijheid zongen de deelnemers gezamenlijk het Budgetkringlied voor de medewerkers van WVT.

Meer weten
In maart starten nieuwe budgetkringen in De Bilt. Deelname is gratis, inclusief een cursusmap. Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.liftjeleven.nu of mail naar debilt@budgetkring.nl of bel naar Marieke van Nimwegen 06 4022 1683.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>