Logo vierklank.nl
Sport

Nieuwe hoofdtrainer bij Nova

Pieter Keuning en Pascal Frank
Pieter Keuning en Pascal Frank

Met ingang van het seizoen 2019 - 2020 wordt Pascal Frank de nieuwe hoofdtrainer/coach van Nova. Pascal en Nova hebben zich voor 1 seizoen aan elkaar verbonden, met de intentie voor een 2e seizoen.

Pieter Keuning, voorzitter van Korfbalvereniging Nova: 'Wij zijn blij dat Pascal volgend seizoen voor onze selectie staat. Pascal is zijn gehele korfbalcarrière actief geweest bij Nova, een echte clubman. Wij zijn er van overtuigd dat hij klaar is voor deze stap en onze jonge spelersgroep kan leiden in hun weg om een stabiele 1e klasser te worden'. Pascal Frank: 'Als kind van de club is het altijd leuk om het 1e team training te mogen geven. De lijn die de vorige trainer heeft ingezet met het dynamische korfbal is een mooie. Aan mij de eer om hierop door te borduren. Volgend jaar is er een relatief jonge selectie met veel potentie. Een mooie uitdaging waar ik veel zin in heb'.

De aanstelling van Pascal betekent dat Nova na dit seizoen afscheid gaan nemen van Tom Rickli. 'Tom is er in geslaagd om binnen twee seizoenen de speelstijl van Nova te moderniseren, jeugd door te laten stromen en te promoveren naar de Overgangsklasse. Hiervoor zijn wij Tom erg dankbaar. Wij wensen hem dan ook heel veel succes in het vervolg van zijn carrière'. aldus voorzitter Pieter Keuning.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>