Logo vierklank.nl
Irene laat wisselvallig spelbeeld zien tegen VV Utrecht.
Irene laat wisselvallig spelbeeld zien tegen VV Utrecht.
Sport

Irene laat kansen liggen

Na de demonstratie van vorige week waren de verwachtingen bij Irene hoog gespannen, maar dat bij een jong team de ene week niet de andere is werd deze week maar weer eens duidelijk bij Irene dames tegen VV Utrecht dames 2.

De eerste set wist Irene nog vrij overtuigend te winnen (25-22), maar daarna was het wisselvalligheid troef. Waarbij het verloop van de sets bijna steeds hetzelfde was. Irene nam een voorsprong in het begin van de set, halverwege de set kwam Utrecht langszij en aan het einde van de set gaf Irene de set uit handen, via 25-21, 25-19 en 25-23 werd het 3-1 voor VV Utrecht.

'Dit is eeuwig zonde' wist routinier Laura Klomparends: 'Als we ons normale niveau hadden gehaald waren we met meer punten terug naar huis gegaan. Wat de redenen zijn voor deze nederlaag is niet zo belangrijk, we moeten gewoon zorgen dat we volgende week weer ons eigen niveau halen'. Volgende week komt hekkensluiter US dames 3 op bezoek, dan zijn er weer kansen om een stap naar boven te zetten.        (Michel Everaert)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>