Logo vierklank.nl
Irene speelt haar beste wedstrijd van het seizoen.
Irene speelt haar beste wedstrijd van het seizoen.
Sport

Irene zet iets recht

'We hadden nog iets recht te zetten tegen Keistad' zei middenaanvaller Marit Pasterkamp: 'we verloren daar met 4-0 in de slechtste wedstrijd van het seizoen.'

Dat recht zetten is meer dan gelukt voor de Irene-dames. Was de uitwedstrijd in Amersfoort de slechtste wedstrijd van het seizoen, de thuiswedstrijd tegen hetzelfde team is de beste wedstrijd tot nu toe. Daar zag het in het begin niet naar uit, want in no-time stond Irene met 6-0 achter. Daarna was er geen houden meer aan. Irene ging keigoed spelen en kwam bij 9-9 op gelijke hoogte, waarna het via 15-10 doorliep naar 25-20.

De tweede set begon Irene voortvarend en liep via keiharde smashes van Lisa Luini, Marit Pasterkamp en Zare van Haaren uit naar een 9-2 voorsprong. Keistad wist door veel risico te nemen met de opslag nog even terug te komen maar uiteindelijk trok Irene zonder in de problemen te komen de tweede set met 25-21 naar zich toe.

Daarna denderde de Irene-trein volledig over Keistad heen en met 25-19 en 25-14 werden de laatste twee sets gewonnen. 'Dit was echt genieten' zie Irene voorzitster Ineke van Straaten. 'Irene Super Saturday was sowieso al een succes met een enorme publieke opkomst, maar dat ons vlaggenschip met al die jonge meiden zo goed speelt is fantastisch'.          (Michel Everaert)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>