Logo vierklank.nl
Marielle Wiegmans geflankeerd door Louise Vermeer, Jeannette van Wissen en Joyce Visser.
Marielle Wiegmans geflankeerd door Louise Vermeer, Jeannette van Wissen en Joyce Visser.
Zakelijk

Gift voor ParaPaard

Op de laatste dag van Jumping Amsterdam kon BotaBoots weer een mooie cheque overhandigen aan Marielle Wiegmans, voorzitter Sportfonds Parapaard.

Jumping Amsterdam vierde dit jaar haar 60-jarig jubileum met The Diamond edition en sloot het 4-daagse hippsich festijn met een wereldbeker springen af op zondag. Vanwege het jubileum waren er dit jaar meer zitplaatsen en een extra hal vol stands waar voor bezoekers van alles te beleven viel. Ook BotaBoots uit Maartensdijk was met haar stand 4 dagen aanwezig in het kloppende hart van de RAI. Naast de prachtige collectie van BotaBoots is er altijd een plekje ingeruimd voor het ParaPaard Karel. Met de verkoop van de mascotte leveren bedrijven financiële steun aan ParaPaard.

Waar Fonds Gehandicaptensport zich inzet om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, zet ParaPaard zich specifiek in voor de aangepaste paardensport. ParaPaard biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op Jumping Amsterdam overhandigde Louise Vermeer van BotaBoots net als vorig jaar weer een mooi bedrag aan Marielle Wiegmans van de stichting.

De dames hebben weinig tijd om bij te komen. Deze week zijn ze in de Brabanthallen van Den Bosch te vinden tijdens de KWPN hengstenkeuring. Daarna barst de sale los in de Maartensdijkse showroom.

Meer berichten