Logo vierklank.nl
Politiek

- Ingezonden mededeling -

Stemmen voor provincie Utrecht

Provinciale staten verkiezingsdebat De Bilt

Voorafgaand aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten (op 20 maart) is er een Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt met lijsttrekkers van diverse partijen op woensdag 6 februari 2019 om 20.00u in De Vierstee, Nachtegaallaan 30 in Maartensdijk De debatleider is Bart van Gerwen

De opzet is een debat met kandidaten van alle in de Staten zittende partijen, waardoor aandacht wordt geschonken aan deze verkiezingen voor Provinciale Staten van Utrecht, de keuzes worden verduidelijkt en de opkomst mogelijk wordt verhoogd.

Het is een samenwerkingsproject van de Biltse afdelingen van CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, SGP, SP, VVD en Bilts Belang, Beter de Bilt en fractie Connie Brouwer.

van Essen), PvdA (Rob van Muilekom), PvdD (Hiltje Keller), PVV (René Dercksen), SGP (Bertrick van den Dikkenberg), SP (Andrea Poppe) en VVD (André van Schie).

De waterschapverkiezingen komen onder de aandacht bij de debatten met een stand en in de introductie. De debatten richten zich inhoudelijk op de verkiezingen voor Provinciale Staten Utrecht en het belang daarvan voor De Bilt.

Voor actuele informatie over het debat De Bilt, het programma en de kandidaten zie www.facebook.com/provincialestatenverkiezingsdebatdebilt.

Meer berichten