Logo vierklank.nl
Een zeer gevarieerd 'wildbeeld'.
Een zeer gevarieerd 'wildbeeld'. (Foto: wimw)
Kunst & Cultuur

Wilde tentoonstelling Fotoclub

Van 18 januari t/m 22 februari exposeert Fotoclub Bilthoven in het KunstenHuis. De fotoclub daagt haar leden jaarlijks uit tot het maken van foto's rond een jaarthema.

In 2018 werd als thema 'Wild' gekozen, een onderwerp dat voor vele interpretaties vatbaar is. Dit heeft dan ook geleid tot een verscheidenheid aan foto's, waarbij niet alleen de natuur aan bod komt maar ook verrassende andere invullingen van het thema.

Voorzitter Wim Kastelijn van de Fotoclub opende vrijdag 18 januari In het Lichtruim de tentoonstelling; hij gaf aan te hebben gehoopt dat er niet alleen maar foto's van wilde dieren ingeleverd zouden worden, maar dat er ook ander 'wild' te zien zou zijn; 'De fotografen hebben hun fantasie laten gaan en mijn wens is vervuld'. Er zijn zo'n 30 foto's ingeleverd van wilde rotsen, luchten, dieren, meisjes, bramenstruiken en (andere) wilde bloemen etc. Kortom; meer dan een bezoek waard deze mooie foto's in het Lichtruim te gaan bekijken tussen 18 januari en 22 februari in Het Lichtruim, Planetenbaan 2, Bilthoven van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.         (Wim Westland)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>