T-Zide in De Vierstee is weer enthousiast aanwezig.

Goed vervolg voor Tweemaal Zes

De wedstrijd van Tweemaal Zes tegen HKV/Ons Eibernest was in meerdere gevallen interessant. Natuurlijk werd geprobeerd om de er aan voorafgaande serie een goed vervolg te geven, maar zeker ook de kans om een aantal ploegen te passeren op de ranglijst en wat lucht te creëren.

Met Jesse in de basis en een nog niet helemaal herstelde Luke op de bank ging de beginfase volledig gelijk op tot 6-6. Daarna kon TZ uitlopen via 12-8 tot een uiteindelijke ruststand van 15-11. In de 1e helft waren er teveel tegengoals door vrije worpen en strafworpen, daar moest na de rust iets in worden aangepast.

Terug
HKV kwam nog even terug tot 17-15, maar daarna was het volledig TZ, dat de wedstrijd dicteerde en uitliep naar een mooie 22-15 voorsprong waarbij vooral opviel dat 6 mensen meededen in de score. Een uitstekende 27-20 overwinning en vol vertrouwen volgende week naar Barnveld, waar het sterke Odik wacht; een ploeg met vertrouwen, die juist tegen HKV punten lieten liggen.