Logo vierklank.nl
SVM en Kevin Ligtermoet vinden dat de eerste doelen zijn gehaald. V.l.n.r.: Bestuursvoorzitter Frans van der Tol, trainer-coach Kevin Ligtermoet en Hoofd Technische Zaken Wout van Dronkelaar.
SVM en Kevin Ligtermoet vinden dat de eerste doelen zijn gehaald. V.l.n.r.: Bestuursvoorzitter Frans van der Tol, trainer-coach Kevin Ligtermoet en Hoofd Technische Zaken Wout van Dronkelaar.
Sport

Kevin Ligtermoet verlengt bij SVM

Voetbalvereniging SVM uit Maartensdijk heeft voor het seizoen 2019 - 2020 het contract met hoofdtrainer Kevin Ligtermoet verlengd. Biltenaar Ligtermoet volgde in 2018 Kevin de Liefde op die in 2018 naar Saestum in Zeist vertrok. Kevin Ligtermoet zelf speelde voordien als vleugelverdediger bij derde-divisionist Hercules in Utrecht.

door Henk van de Bunt

Met de 32 jarige Kevin Ligtermoet uit De Bilt haalde SVM een man in huis met heel veel voetbalervaring. Na een periode bij FC De Bilt speelde hij 12 jaar aaneengesloten bij Hercules in Utrecht. Kevin trainde en coachte bij Hercules jeugdteams en dat heeft mede zijn enthousiasme voor het trainen en coachen gevoed. Bij SVM krijgt Kevin de kans zich als trainer te ontwikkelen; tot nu toe naar wederzijdse tevredenheid. In de competitie in de 4de klasse G is SVM fraai tweede en door het binnenhalen van de eerste periodetitel zijn de Maartensdijkers tenminste verzekerd van deelname aan de nacompetitie.

Trainer
Eerder merkte Ligtermoet op: 'Voetballen blijft leuk, maar ik vind training geven leuker. Na wat ik al die jaren heb gezien en de ervaring die ik nu zelf heb opgedaan maakt mij steeds enthousiaster als trainer in het voetbal actief te zijn. Mijn motivatie is door technische en tactische aanwijzingen aan spelers een team beter te maken en gemotiveerd te houden. Daarbij is helder communiceren erg belangrijk. In dat alles zit mijn plezier'.

Gevoel
Kevin vervolgt: 'Ik heb een goed gevoel bij deze vereniging. Ze hebben het hier goed voor elkaar. Een mooi complex, goede materialen, een goede technische staf, een voetbalvisie, een mooi hoofdveld en veel mensen, die wat voor de club willen doen. Dit alles stimuleerde mij nog tenminste een jaartje langer te blijven en de technische staf van SVM en het bestuur deelden die mening.'

Meer berichten