Randy op zoek naar een kans.

TZ schiet tekort in De Vierstee

De 1e thuiswedstrijd van het zaalseizoen bracht Tweemaal Zes helaas niet wat het er van verwachtte: tegenstander GKV dicteerde vanaf het 1e fluitsignaal met zeer temporijk en beweeglijk aanvalsspel en goede verdedigende druk.

Tweemaal Zes is de 1e helft nooit bij machte geweest om daarin enige tegenstand van niveau te brengen; verdedigend was er te weinig intentie om duels te willen winnen, aanvallend was het te statisch en dus te voorspelbaar. Dat alles resulteerde in een 11-18 ruststand. Na de rust kon TZ zich gelukkig herpakken en door onder andere goede afrondingen van Milenka en Reinier knokte TZ zich terug tot 20 -23 en 21 - 24. Uiteindelijk liep GKV toch weer uit en bleek de periode dat TZ het vereiste niveau bracht, te kort.

Volgende week staat er een mooie en altijd beladen streekderby bij OVVO in Maarssen op het programma; voor TZ een mogelijkheid om de draad weer op te pakken?