Voorzitter Jannie van Rossum en penningmeester Aart-Jan Zweistra van de Middenstand Vereniging hopen weer vele klanten te kunnen verassen met mooie prijzen.
Voorzitter Jannie van Rossum en penningmeester Aart-Jan Zweistra van de Middenstand Vereniging hopen weer vele klanten te kunnen verassen met mooie prijzen.

Sinterklaasactie Maartensdijk

Algemeen Zakelijk

door Kees Diepeveen

Op 17 november komt Sinterklaas weer in het land. Vanaf die datum organiseert de Maartensdijkse Middenstand Vereniging weer een Sinterklaasactie. De actie loopt tot en met dinsdag 4 december.

Bij elke deelnemende ondernemer staat gedurende de sinterklaasactie een versierde doos in de winkel waar de klanten hun kassabonnen vanaf 5 euro en voorzien van telefoonnummer of straat en naam in kunnen deponeren.  Elke week is er een trekking. Sommige winkeliers stellen elke week een prijs beschikbaar. De mensen die een prijs gewonnen hebben worden door Jannie van Rossum (voorzitter van de Maartensdijkse Middenstand Vereniging) gebeld en uitgenodigd voor de prijsuitreikingsbijeenkomst op 4 december. Dit jaar zijn er drie grote hoofdprijzen te winnen. Daarnaast zijn er mooie prijzen die de ondernemers wekelijks beschikbaar stellen.

Korter
'De sinterklaasactie is dit jaar korter dan andere jaren' aldus Jannie van Rossum. 'We hebben nu echt de sinterklaasperiode aangehouden zodat ook de prijzen daar wat op kunnen worden afgesteld. Om bijvoorbeeld een banketstaaf na 5 december uit te reiken dat past niet meer. De centrale uitreiking van de prijzen is ons erg goed bevallen dus dat doen we dit jaar weer in de Maertensdijk Optiek'.

Prijzen
De Middenstand Vereniging stelt dit jaar drie mooie hoofdprijzen beschikbaar. Een fiets beschikbaar gesteld door RF Tweewielers, 10 weken een bos bloemen voor twee personen door Boeketterie Klokker en een minuut gratis winkelen in de Jumbo aangeboden door Jumbo Jelle Farenhorst.