Logo vierklank.nl
Alie Kuipers: 'Voel je welkom; de deur gaat altijd open.'
Alie Kuipers: 'Voel je welkom; de deur gaat altijd open.'
Zakelijk

Restyle bij Primera

In aanloop naar de drukke decembermaanden gaat bij de Primera op het Maertensplein in Maartensdijk de inrichting nog even volledig op de schop. Maandag 5 november zal er met man en macht gewerkt worden aan een metamorfose om dinsdag 6 november weer volledig operationeel klaar te staan voor de klanten.

Voor eigenaresse Alie gaat daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling om de winkel logischer ingericht te krijgen waarbij ook het aanzicht vanaf het plein een meer open karakter krijgt. Merkbare grote verandering voor de klanten zal dan ook zijn dat de kinderboeken verhuizen naar het boeken- en tijdschriften'straatje' rechts achterin de zaak. De verlichte wand met cadeaukaarten wordt uitgebreid waardoor er meer ruimte ontstaat voor o.a. spel-, shop- en giftcards. Vooraan wordt nog een extra verlichte unit geplaatst en de kaartmolens krijgen een prominente plek naast de entree. De schappen die voor de grote winkelruit staan worden verwijderd en daarmee komt ook de etalage grotendeels te vervallen.

Ruimte
Door de herinrichting ontstaat er ruimte waar de aankomende maanden dringend behoefte aan is want in aanloop naar december valt er behoorlijk wat drukte te verwachten. Vanaf half oktober staat PostNL 2 keer per dag op de stoep om pakketten op te halen en aan te leveren en gaat het aantal toonbankhandelingen fors omhoog door de extra verkoop van kerstkaarten, decemberzegels, oudejaarsloten, cadeaukaarten en dergelijke. Daarnaast wordt er ook veel meer ingepakt, óók de kleine surprisecadeautjes en is er extra ruimte nodig voor de agenda's en kalenders. De kant-en-klare cadeaupakketten voor geboorte, huwelijk en verjaardagen kunnen zó mee. 'Daar hoeft soms alleen nog een cadeaukaart aan toegevoegd te worden, dat is zo gepiept', vertelt Alie opgewekt.

Het team zet de schouders de aankomende dagen er even fors onder zodat dinsdag alles op z'n plek staat om de laatste maanden van dit jaar iedereen goed van dienst te kunnen zijn.

Meer berichten