Logo vierklank.nl
AZM repeteert.
AZM repeteert.

AZM in tempo naar Latijns-Amerikaans Concert

Op zaterdag 8 december geeft het Algemeen Zangkoor Maartensdijk een Latijns-Amerikaans concert. Onderdeel van dit concert zijn de Misa Criolla en de kerstcantate Navidad Nuestra van de bekende Argentijnse componist Ariel Ramirez.

AZM is momenteel druk bezig met de repetities voor dit concert. De Argentijnse tenor Javier Rodriquez Rodriguez soleert in dit concert en begeleidt ook zijn combo van Argentijnse musici. Het geheel staat onder leiding van Stephan Pas, de dirigent van AZM. Dit concert vormt een nieuwe uitdaging voor het koor. Ten eerste door de Spaanse, Portugese en andere inlandse teksten. Ten tweede door de soms voor ons Europeanen moeilijke ritmes van de Zuid Latijns-Amerikaanse muziek. Naast de vaste AZM-leden nemen aan dit concert ook een aantal projectzangers en -zangeressen deel. Met name de Misa Criolla en Navidad Nuestra zijn bij veel Nederlandse koorzangers erg geliefd. Daarom bood AZM hen de mogelijkheid aan dit concert deel te nemen. Het geheel wordt opgeluisterd door tangodansers.

Het concert vindt plaats in de H. Michaelkerk in de Bilt. Kaarten zijn vanaf 1 november verkrijgbaar via www.zangkoormaartensdijk.nl en bij verschillende voorverkoopadressen.

Meer berichten