Wessel Schuller kopte de bal uit het SVM doel.

SVM neemt winst mee

SVM maakt het zichzelf onnodig moeilijk in de uitwedstrijd tegen middenmoter Patria uit Zeist. Al na een klein kwartier spelen tekende Mike Boshuis voor de verdiende 0-1 voorsprong. De geelblauwe equipe verloor langzaam maar zeker toch de greep op het middenveld. Patria had wel een veldoverwicht maar werd niet echt gevaarlijk. Volkomen onnodig viel na ruim een half uur spelen de gelijkmaker. SVM zette er naast een kleine kans voor topscoorder Jordi van der Lee weinig tegenover. Rust 1-1

Trainer Kevin Ligtermoet bracht na de rust Roy Wijman in het veld. Dankzij goed doorzetten van de vaak ongrijpbare Mike de Kok tekende Jordi van der Lee voor de 1-2. SVM toonde opnieuw veel inzet,  maar leed ook nog te vaak en slordig balverlies. Uit een prachtige vrije trap kwam Patria weer op de 2-2. De Maartensdijkers toonden opnieuw veerkracht en gingen opnieuw op jacht naar de drie wedstrijdpunten. De ploeg kreeg nu ook meer ruimte van het moegestreden Patria, maar het lukte steeds net niet. Perry van den Bunt schoot nog op de lat, Wessel Schuller kopte de bal uit het SVM doel en voorkwam dat Patria scoorde, maar even later tikte hij wel de bevrijdende 2-3 binnen.

De rest van de wedstrijd zat het de Maartensdijkers niet meer tegen en mede door goed keeperswerk nam SVM de winst mee naar huis. Omdat medekoploper EDO gelijk speelde delen SVM en het Utrechtse Hercules nu de eerste plaats in de vierde klasse G. Aanstaande zaterdag komt sv Odijk naar Maartensdijk.

Chester Kemp, Wessel Schuller en Mike de Kok in actie voor SVM.