Logo vierklank.nl
Na gedane arbeid is het goed rusten op het bankje bij De Vierstee in Maartensdijk. [foto Reyn Schuurman]
Na gedane arbeid is het goed rusten op het bankje bij De Vierstee in Maartensdijk. [foto Reyn Schuurman]

Nieuwe bank bij De Vierstee

Dinsdag 9 oktober werd er een mooie houten (opklapbare) zitbank voor bij De Vierstee aan de Maartensdijkse Nachtegaallaan onthuld. Deze ruim 3 meter lange bank staat op het 'plaatsje' bij het horecagedeelte.

Hierdoor is het tot dan toe wat 'kale' plaatsje een heerlijke plek, om even in de zon uit te puffen na het sporten of gewoon met een bakkie koffie met elkaar bij te kletsen, geworden en wordt de bank mogelijk al snel door alle bezoekers van De Vierstee 'omarmd' en veel gebruikt.

Zorg
De bank is met zorg en toewijding gemaakt door cliënten van Reinaerde het Brugje in Odijk en werd door Rotary De Bilt - Bilthoven aan de gemeenschap van Maartensdijk en De Vierstee aangeboden. Stichting Vierstee 2.0 heeft hierbij de benodigde 'hand en spandiensten' geleverd; gezamenlijk leverde deze bijzondere samenwerking tot een mooi eindresultaat. De makers van de bank van Reinaerde (Vinnie en Rob) en hun begeleider Marcus, vertegenwoordigers van Rotary De Bilt-Bilthoven en bestuurders van Stichting Vierstee 2.0 waren bij de opening aanwezig.

HvdB

Meer berichten