Logo vierklank.nl
Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk
Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk (Foto: Hans Lebbe)

Rabobankmedewerkers voor de klas

Medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug verzorgden onlangs gastlessen bij Kinderopvang de Bilt op de locatie BSO De Paddenstoel in Maartensdijk en BSO de Nijepoort in Groenekan.

De medewerkers gaven een les over hoe je verstandig met geld omgaat. Met een spannende quiz leerden de kinderen de waarde van geld kennen door te raden wat verschillende producten kosten. Rondom de les hadden beide BSO's een themaweek over geld georganiseerd. Activiteiten die de kinderen de hele week konden doen waren: spaarpot knutselen, geld sjoelen, Schilderij verven met het thema: 'wat doe ik met een miljoen', ren je rijk spel en nog veel meer.

Financiële educatie
De Rabobank hecht groot belang aan financiële educatie, zodat kinderen verstandig leren omgaan met geld. Door hen al jong financieel bewust te maken, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid bij volwassenheid. De gastles was een initiatief van de bank en Samen voor de Bilt en werd georganiseerd in de Aandeel In Elkaar Week een initiatief van de bank waarin meer dan 100 medewerkers van de bank hun betrokkenheid hebben getoond door vrijwilligerswerk te ondernemen bij verschillende maatschappelijke organisaties in de regio.         (Bianca Boele, BSO de Nijepoort)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>