Logo vierklank.nl
Ook kinderen kunnen uitgebreid aan de slag tijdens KreaDoe.
Ook kinderen kunnen uitgebreid aan de slag tijdens KreaDoe.

Vrijkaarten voor KreaDoe

Van woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november wordt in de Jaarbeurs in Utrecht KreaDoe gehouden. Hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY.

Er staan veel shops bomvol creatief materiaal, zijn verrassende ideeën en tientallen superleuke workshops om eindeloos inspiratie op te doen. Ook de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen en sieraden maken ontbreken niet. Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om vragen te beantwoorden en hun kennis met de bezoekers te delen.

KreaDoe is dit jaar groter dan ooit tevoren en de zondag is dit jaar voor het eerst uitgeroepen tot speciale Kids Dag. Ook nieuw dit jaar is het KreaDoe Ontmoetplein. Bezoekers kunnen er met hun net gekochte spulletjes direct aan de slag, tips met gelijkgezinden delen en ervaringen met andere bezoekers uitwisselen. Succesnummers van voorgaande edities keren uiteraard terug. Zo kunnen er weer cupcakes gedecoreerd worden in het Cupcake Theater, is er een bloggersspot waar bezoekers inspirerende DIY-bloggers kunnen ontmoeten, wordt er een puzzeltocht voor kinderen georganiseerd. Ook Mama Maakt keert terug; een plein speciaal met de leukste DIY-projecten voor kersverse moeders, oma's, tante's en vriendinnen. Zie ook kreadoe.nl.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal gratis toegangskaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuur je een mail naar info@vierklank.nl. 22 oktober ontvang je bericht of je tot een van de gelukkigen behoort.

Meer berichten