De beursvloer wordt dit jaar in De Kapel op het Berg en Bosch-terrein gehouden. [foto Henk van de Bunt]
De beursvloer wordt dit jaar in De Kapel op het Berg en Bosch-terrein gehouden. [foto Henk van de Bunt]

Beursvloer bij Berg & Bosch

Algemeen

Samen voor De Bilt organiseert op donderdag 15 november van 16.00 uur tot 18.00 uur de 8e editie van de Beursvloer in Gemeente De Bilt. Het is een sprankelend evenement waar Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Zij delen hun vraag en aanbod. Geld is taboe. Er wordt gehandeld in diensten, middelen, mensen en kennis en kunde.

Dit jaar is de Beursvloer in De Kapel op het Berg & Bosch-terrein in Bilthoven. 'Op dit terrein zitten veel organisaties waar we nog geen verbinding mee hebben. Het is een mooie kans om met elkaar in contact te komen', aldus Samen voor De Bilt. Het Berg & Bosch terrein ligt tussen Bilthoven en Maartensdijk in en is op zich bekend in De Bilt. Maar niet alle organisaties die er zitten zijn bekend. De Kapel als sfeervolle plek leent zich uitstekend om vele succesvolle matches te maken.

Aanmelding
Biltse bedrijven en Biltse maatschappelijke organisaties kunnen zich inschrijven via www.samenvoordebilt.nl. Deelname is gratis. Wel is het belangrijk dat aangeven wordt wat vraag en aanbod is. Ter voorbereiding op de Beursvloer kunnen deelnemers op 15 november om 15.00 een korte workshop volgen met tips en trucs voor een goede match. Inschrijven voor deze workshop kan tegelijk met de inschrijving voor de beursvloer.            (Judith Boezewinkel)