Jubileumeditie Groenekans Running Dinner

Algemeen

Op zaterdag 17 november wordt er voor de tiende keer weer een Groenekanse Running Dinner georganiseerd. Een groot aantal Groenekanners fietst dan door hun dorp op weg naar een culinaire verrassing.

Het concept van het Running Dinner is eenvoudig. Het diner wordt deze avond op vier verschillende locaties binnen Groenekan geserveerd. Elke gang heeft een wisselende samenstelling van tafelgenoten.

Koken
Eén van die vier gangen wordt door de deelnemers zelf gekookt en geserveerd. De deelnemers mogen zich volledig uitleven op hun culinaire kwaliteiten als ook op een mooi gedekte tafel. Iedere deelnemer hoeft maar één keer te koken, één keer de tafel te dekken en te versieren en één keer als gastheer of gastvrouw op te treden. De andere drie gangen is de deelnemer zelf te gast.

Succes
Het Running Dinner is al enkele jaren succesvol met plm. 70 koppels die meedoen. De avond is naast een culinaire beleving ook een goede manier om andere Groenekanners te ontmoeten. Meer informatie of aanmelden vóór 12 oktober via angela.vervoorn@gmail.com