Logo vierklank.nl

Groot onderhoud Utrechtseweg

In de avonden en nachten van 22 en 23 oktober wordt groot asfaltonderhoud uitgevoerd op de Utrechtseweg, ter hoogte van het Van der Valk hotel, over een lengte van 1000 meter.

Tijdens de avond- en nachtwerkzaamheden is een gedeelte van N237 afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Overdag is de weg gewoon open. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwijderen (frezen) van asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt. Voor de uitvoering van de werkzaamheden moet de rijbaan richting Utrecht worden afgesloten. Het gaat om het gedeelte van de Utrechtseweg tussen de kruising met de Amersfoortseweg en de kruising met de Soestdijkseweg Zuid. De rijbaan is afgesloten in de avonden/nachten van: maandag 22 oktober 20.00 uur tot dinsdag 23 oktober 5.00 uur en op dinsdag 23 oktober 20.00 uur tot woensdag 24 oktober 5.00 uur

Omleiding
Het doorgaande verkeer richting Utrecht wordt omgeleid via de Amersfoortseweg, N237 en de Zandbergenlaan naar de A28. De omleidingsroutes worden met gele borden langs de weg aangegeven. Verkeer vanuit De Bilt richting Zeist kan gewoon doorgang vinden. Fietsverkeer, calamiteitenverkeer en bestemmingsverkeer kan gebruik maken van De Holle Bilt.

Meer berichten