Logo vierklank.nl

Banenmarkt vrijwilligers in Het Lichtruim

De vrijwilligerscentrale Mens De Bilt heeft dit jaar, naast een vrijwilligersmarkt in Het Lichtruim van 11.00 - 14.00 uur, ook een route uitgezet langs verschillende organisaties in gemeente De Bilt. Deze route biedt (nieuwe) vrijwilligers de kans om achter de schermen te kijken bij deze organisaties. Dit is een unieke mogelijkheid om zelf te zien en te ervaren hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk is. Je krijgt zo een goed beeld van de organisatie en de functies.  

Ruim 35 organisaties presenteren zich zaterdag 13 oktober in het Lichtruim, o.a.: Het Kunstenhuis, Tafeltje Dekje, Stichting Vier het Leven, MENS De Bilt, 'd Amandelboom, Thomashuis Maartensdijk, Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, Huize het Oosten.

Vrijwilligersroute
Zorgboerderij Griftenstein en Zorg, De Voedselbank, Leendert Meeshuis, Rover Croftsgroep, De Wereldwinkel, Ronald Mc Donald, Emmaus Bilthoven, Waterliniemuseum en vele anderen openen hun deuren zodat je zelf kunt ervaren hoe het eraan toe gaat. Voor het complete aanbod aan organisaties en de route kun je kijken op www.mensdebilt-vwc.nl

In gesprek
De vrijwilligerscentrale van Mens De Bilt staat op deze dag voor je klaar bij het Lichtruim en in De Vierstee in Maartensdijk om mee te kijken naar vrijwilligerswerk dat past bij jouw passies en wat je leuk vindt om te doen. Tijdens de vrijwilligersbanenmarkt kun je in gesprek met organisaties en krijg je een indruk van wat er allemaal te doen is in gemeente De Bilt. Wie zijn de mensen achter de maatschappelijke organisaties en hoe is de sfeer? Deze dag biedt een uitgelezen kans om in een korte tijd veel organisaties, projecten en mensen te ontmoeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>