Logo vierklank.nl
Edwin Plug, Brigitte van der Heijden en Renske Plug; drie van de meer dan 100 vrijwilligers tijdens Sing-a-Long.
Edwin Plug, Brigitte van der Heijden en Renske Plug; drie van de meer dan 100 vrijwilligers tijdens Sing-a-Long.

Meezingavond in De Vierstee

door Walter Eijndhoven

Zaterdag 13 oktober is het weer zingen geblazen in De Vierstee in Maartensdijk. Geniet van bekende nummers uit musicals als ABBA, The Sound of Music, Fame, Grease en De Jantjes en zing uit volle borst mee. Voor degenen die de tekst niet kennen: er hangt een heel groot scherm, met tekst.

'Het wordt weer tijd voor een feest in Maartensdijk', laat Edwin Plug van Vierstee 2.0 weten. 'En schrijf de datum maar vast op: zaterdag 13 oktober. Thema van de avond is 'musical'. 'Volgens ons een leuk thema, omdat iedereen wel musicallnummers kent', vult organisatielid Brigitte van der Heijden aan.

Welkom
Er passeren dan ook heel wat bekende nummers de revue: 'Wilkommen, bienvenue, welcome' uit de musical Cabaret, 'I will survive' uit de musical Priscilla Queen of the desert, 'Ik voel mij zo verdomd alleen' uit de musical Ciske de Rat, 'There's no business like showbusiness' uit de musical Annie Get Your Gun, een aantal nummers uit de ABBA musical 'Mama Mia' met de nummers Mama Mia, Waterloo en Gimme Gimme Gimme, liedjes uit musicals van Annie M.G. Schmidt waaronder De Kat van Ome Willem, Mijn Opa en Wilt u een stekkie van de Fuchsia en een aantal nummers uit 'The Sound of Music', waaronder De Bergen Zingen, Do Re Mi en Edelweiss en.....nog heeeeel veeeel meer.

Mobiel podium
Plug: 'Voor degenen die er vorige keer ook bij waren, het podium is volledig vernieuwd. Tijdens deze meezingavond wordt ons mobiele podium een catwalk. Ook onze geluidsinstallatie is nu veel mooier dan vorige keer. Maar eigenlijk gaat het daar helemaal niet om. Het gaat uiteindelijk alleen maar om de gezelligheid en samen zingen, met groepen als The Dreams, Sing4Fun, Rhythm & Roses, Kunst en Genoegen, Anneke Iseger en Ignaas de Jong, Sterren van de hemel en Von Trapp Familie Het Nieuwe Lyceum.

Kaartjes
Kaartjes voor deze gezellige avond zijn te verkrijgen bij www.vierstee.nl , Kapper Hans en de Primera in Maartensdijk. Wees er wel snel bij, er zijn slechts 200 kaartjes en op is op. Ook De Vierstee 2.0 gaat met haar tijd mee, dus betalen kan ook via Ideal of met een mobiel bankpasje. De Maartensdijkse Musical Sing-a-Long wordt gehouden op zaterdag 13 oktober, aanvang 20.00 uur, deur open 19.30 uur, in de toneelzaal van De Vierstee, Nachtegaallaan 30 in Maartensdijk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>