Logo vierklank.nl
Miranda Engelshoven bracht deze rodekoolzwam prachtig in beeld.
Miranda Engelshoven bracht deze rodekoolzwam prachtig in beeld.

Fotowedstrijd 'het feest van de natuur'

In het kader van het 50 jarige jubileum van IVN De Bilt wordt een fotowedstrijd georganiseerd met een aantal leuke prijzen. Voor deze wedstrijd is IVN op zoek naar unieke natuurfoto's waarop het feest van de natuur is vastgelegd. En dan speciaal de natuur van dicht bij huis; het liefst uit de regio De Bilt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kever met mooie felle kleuren, een boom vol herfstbladeren of een spelend kind in de natuur.

Deelnemen kan door een unieke foto voor 21 oktober te mailen naar communicatie@ivndebilt.nl o.v.v. 'fotowedstrijd het feest van de natuur', waarbij gevraagd wordt een korte toelichting te willen geven over de foto (maximaal 12 woorden). De ingezonden foto's worden beoordeeld op feestelijkheid, originaliteit en creativiteit. Op 8 november, de jubileumdatum van IVN De Bilt, worden de winnaars bekend gemaakt. Zij ontvangen een ingelijste afdruk van hun winnende foto en een handboek natuurfotografie. Daarnaast worden zij getrakteerd op een feestelijke taart. Wie mee wil doen vindt de spelregels en voorwaarden op website: www.ivndebilt.nl         (Carmen Versteeg)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>