Logo vierklank.nl
Richard Verhoef Bij de ingang van de Faitrade (Centrum-)kerk:'Om de kerk heen naar achteren kom je bij de Kelder.
Richard Verhoef Bij de ingang van de Faitrade (Centrum-)kerk:'Om de kerk heen naar achteren kom je bij de Kelder.

Bar de Kelder gaat weer open

Het is een tijdje stil geweest rondom de Kelder. Maar hier gaat verandering in komen. Vanaf zaterdag 6 oktober zal de Kelder weer wekelijks open zijn.

door Henk van de Bunt

Eind maart 2017opende Stichting LifeWireZ dit nieuwe jongerencentrum. Daarvoor was men druk bezig geweest met de verbouwing. Jongeren hielpen zelf ook mee. Uiteindelijk is de ruimte voorzien van een bar, pooltafel, tafelvoetbaltafel, chilhoek, game/filmhoek en nog veel meer. Initiatiefnemers waren en zijn Richard Verhoef en Robert van Loenen, die een speciale stichting in het leven hebben geroepen 'Stichting LifeWireZ'. 'Deze naam staat voor vriendschap die het leven verandert', aldus Robert. 'Wij hebben de HBO-studie Jongerenwerk gedaan. Daar heb ik een stichting voor jongeren en geloof mogen uitwerken'. Richard Verhoef: 'LifeWireZ wil jongeren in de gemeente De Bilt een gave plek geven. Op dit moment is er weinig voor de jeugd. Wij hopen dat 'de Kelder' weer een plek mag zijn waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit onze visie willen we jongeren ook weer helpen de rode draad in hun leven te vinden, door samen geloof & leven te delen'.

Kelder
'De Kelder is een uitgaansgelegenheid in Bilthoven voor alle jongeren van 16 jaar en ouder. Iedere zaterdagavond is de Kelder open van 21.00 tot 00.30. Samen met je vrienden kun je hier gratis gebruik maken van de pool en tafelvoetbaltafel. Lekker een drankje doen aan de bar. Gamen op een groot scherm. Of gewoon lekker chillen en genieten van je zaterdagavond. De Kelder is gevestigd aan Julianalaan 42 in Bilthoven.


 

Meer berichten